Εταιρικές Εκδηλώσεις με άποψη...

Διανύοντας μια εποχή τόσο ιδιαίτερη όσο η σημερινή οι ανάγκες προβολής μιας εταιρείας είναι μεγάλες και ιδιαίτερες. Η εταιρική σας εικόνα είναι πλέον το άλφα &  το ωμέγα.  Δώστε το στίγμα της εταιρείας σας λοιπόν με ένα event το οποίο θα εντυπωθεί στη μνήμη των καλεσμένων σας σε ένα χώρο γνωστό για την ιστορία και τη μοναδικότητα του, αλλά και με τον πλέον άρτιο και σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.  Ο Ιππικός Όμιλος και μόνο στο άκουσμα θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε τόσα άλλα events, είτε πρόκειται για ένα ιδιωτικό γεύμα κεκλεισμένων των θυρών, τη παρουσίαση ενός νέου προϊόντος, μια press conference η ένα μεγαλειώδες Gala dinner.  
 
Για να υποστηρίξουμε τις εκδηλώσεις σας προσφέρουμε εγκαταστάσεις προηγμένης τεχνολογίας που προσαρμόζονται ανάλογα με την εκδήλωση, όπως Internet, οπτικοακουστικά συστήματα, υπολογιστές, οθόνες, ηχητικά και ότι άλλον εσείς χρειάζεστε για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης σας. 
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την πλήρη και άριστη φροντίδα μας. Οι υπηρεσίες catering που προσφέρουμε θα φροντίσουν για τις οποιεσδήποτε επισιτιστικές σας ανάγκες. Τέλος οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι έτοιμοι να ασχοληθούν και να αντιμετωπίσουν υπεύθυνα, με σοβαρότητα και γνώση όλες τις ανάγκες της οργάνωσης της εκδήλωσης σας.