O Ελληνικός Ιππικός Όμιλος είναι ο αρχαιότερος όμιλος αθλητικής ιππασίας στην Ελλάδα (έτος ιδρύσεως 1931) με σκοπό την καλλιέργεια του αθλήματος και του φιλίππου πνεύματος.


Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου, είναι ένας συνδυασμός ιππικής παράδοσης και σύγχρονων υποδομών. Είναι χώρος που έχει ανακηρυχθεί διατηρητέος όπως και η χρήση του. 
Ο επισκέπτης χάνεται μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον και απολαμβάνει ένα διαφορετικό χωροχρόνο σε απόσταση αναπνοής από τους τρελούς καθημερινούς ρυθμούς.
 

Ο ελληνικός Ιππικός Όμιλος:

Διαθέτει δύο υπέροχες αίθουσες το «Πέτρινο» όπου η αριστοτεχνική χρήση της πέτρας και του ξύλου δένει αρμονικά με το περιβάλλον και το «Αίθριο» με υπέροχη θέα στο κήπο και στο ιπποδρόμιο το οποίο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες έχει ανοιγόμενη οροφή. Και τους δύο χώρους πλαισιώνει ένα υπέροχο φουαγιέ με μαρμάρινο τζάκι τονίζοντας την αίγλη μιας άλλης εποχής. Ακριβώς δίπλα και κάτω από πανύψηλα δέντρα ένας υπέροχος κήπος το «Garden» ξεδιπλώνεται γεμάτος χρώματα  και αρώματα και σας περιμένει να τον ανακαλύψετε!
 
Επίσης διαθέτει ένα κομψό εστιατόριο & καφέ, το υπέροχο Blinkers Off, όπου μπορείτε ν απολαύσετε το τέλειο εσπρέσο ή ένα ελαφρύ γεύμα απολαμβάνοντας το χώρο παρατηρώντας τους αθλητές και τα πανέμορφα άλογα. Στο παιδότοπο μπορούν να παίξουν οι μικροί μας φίλοι και αν θέλετε μπορείτε να επισκεφθείτε τους στάβλους και τα άλογα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν.
Το parking δε θα σας ταλαιπωρήσει καθόλου καθώς ο όμιλος διαθέτει το δικό του άνετο parking το οποίο σας φιλοξενεί τις ώρες που εσείς απολαμβάνετε τους χώρους μας.